Όταν το Icetube Cryosauna Studio φεύγει για Ρίο…

Το Icetube Cryosauna Studio προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κρυοσάουνας και διαθέτει εξειδικευμένα και πιστοποιημένα μηχανήματα για Τοπική και Ολόσωμη Κρυοθεραπεία. Το γεγονός ότι μας εμπιστεύονται αθλητές με διακρίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμιους Τίτλους δείχνει την εξειδίκευση και τη γνώση που υπάρχει στον τομέα της κρυοθεραπείας και τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει κάποιος όταν γίνεται σωστή χρήση της κρυοθεραπείας.

Το Icetube Cryosauna Studio θέλει να ευχηθεί ολόψυχα καλή επιτυχία στους αθλητές Ηλία Ηλιάδη (Παγκόσμιος Πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης στο Judo – Εθνική Ομάδα Judo) και στον Δημήτρη Κουλούρη (Πρωταθλητής Ελλάδος στο πρόσθιο και μέλος της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης) που θα συμμετέχουν με το Εθνόσημο στη φανέλα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στη Βραζιλία αλλά και σε ολόκληρη την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας.
Οι εν λόγω αθλητές έχουν εντάξει την Κρυοσάουνα στο πρόγραμμα των προπονήσεων τους για να έχουν μια γρήγορη, ανώδυνη και ασφαλή αποκατάσταση. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να ξεκουράζονται επαρκώς και να χαλαρώνουν τους μύες τους για να ανταπεξέλθουν στο σκληρό πρόγραμμα προπονήσεων που ακολουθούν.

Πληροφορίες για τα οφέλη της Κρυοσάουνας και για να κλείσετε ραντεβού καλέστε στο 210 8949823 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.cryosauna-icetube.gr

ICETUBE CRYOSAUNA STUDIO & SERVICES

ΓΡ. ΛΑΜΠΡΆΚΗ 54, ΓΛΥΦΆΔΑ, ΙΣΌΓΕΙΟ